Tomàtigues cherry

Una de les varietats de tomàtigues que més èxit tenen en les amanides són les tomàtigues cherrys que concentren el sabor i degut al seu tamany exploten dins la boca potenciant qualsevol proposta gastronòmica. Una planta que creix perfectament dins cossiol o a l'hort i que produeix moltíssim.

Abonant les plantes amb Joan Sastre

Recordau la tabla periòdica? Amb en Joan Sastre descobrim que signifiquen les lletres i els números dels abonaments i les seves aplicacions.

Els medicaments de les plantes

Els fitosanitaris són els medicaments de les plantes. Aplicar el tractament adequat ens permet prevenir i tractar aquelles malalties que afecten a les nostres plantes.

Tomir o farigola?

El tomir o la farigola és un dels condiments tradicionals de la cuina mediterrània. Una planta aromàtica molt fàcil de mantenir tant en cossiol com a l'hort i que coneixem un poc més amb en Joan Sastre.

Una alternativa a la sal

A mesura que ens anam fent més majors ens aconsellen moderar el consum de sal. En Joan Sastre ens proposa una alternativa sana i natural per seguir condimentant els plats que més us agraden sense renunciar al sabor.